OBAVIJEST VLASNICIMA PASA

    PREUZIMANJE BROŠURE

Kontaktirajte nas

Općina Mošćenička Draga

Trg Slobode 7
51 417 Mošćenička Draga

Tel. 051 737 621
Fax. 051 737 210

OIB:29826029812


Uredovno vrijeme 
za prijem i rad sa strankama:

- ponedjeljak 8,30 do 11,00 sati
- utorak od 12,00 do 16,00 sati
- srijeda od 8,30 do 11,00 sati
- četvrtak od 8,30 do 11,00 sati

Petkom se stranke ne primaju


Uredovno vrijeme 
Jedinstvenog upravnog odjela

- ponedjeljak 7,00 do 15,00 sati
- utorak od 7,00 do 16,00 sati
- srijeda od 7,00 do 15,00 sati
- četvrtak od 7,00 do 15,00 sati
- petak od 7,00 do 14,00 sati 

Turistička zajednica
Ocuvana izvorna priroda i rijedak specifican šarm mirnog
primorskog mjesta i okolnih naselja je ono što danas u svijetu nedostaje i ono što svi traže, a to polako dobija na cijeni, prvenstveno arhitektura ciji kamen vrijedi više od bilo koje gradske cigle, a vrt maslina od bilo kojeg botanickog vrta svjetskih metropola.
Općina Mošćenička Draga > Glavni izbornik > Novosti > Poziv za izbor prototipa promotivnih suvenira – projekt Kaštelir (Interreg SI - HR)

Novosti

Poziv za izbor prototipa promotivnih suvenira – projekt Kaštelir (Interreg SI - HR)

Općina Izola - Comune di Isola u suradnji s Općinom Komen(vodećim partnerom), Sveučilištem u Mariboru, Institutom IRRIS, Istarskomžupanijom, Općinom Lanišće, Općinom Mošćenička Draga, Javnom ustanovom Parkprirode »Učka« i Javnom zavodom »Komenski Kras«, raspisuje javni, otvoreni,dvostupanjski poziv za izradu prototipa promotivnih suvenira u okviru projektaKAŠTELIR - »Prapovijesne gradine i etno-botanika za održivi turizam i ruralnirazvoj – od Krasa do Kvarnera (preko Brkina, Ćićarije i Istre)«

PREDMET POZIVA

Projekt Kaštelir projekt jePrograma suradnje Interreg Slovenija - Hrvatska 2014-2020. Partneri provodeprojektne aktivnosti od 1. listopada 2018. s ciljem revitalizacije zanemarenogkulturnog nasljeđa gradina (kaštelira), koje potječe iz prapovijesti, a nalazise u priobalnim dijelovima Primorske regije, Istre i Kvarnera. Glavna svrhaprojekta Kaštelir je očuvanje kulturne i prirodne baštine odabranih lokaliteta,dok je cilj projekta upotreba baštine u održivom i prekograničnom kulturnomturizmu.

Predmet poziva je odabir petprototipa promotivnih suvenira (u daljnjem tekstu: suvenir), i to: a) četiri začetiri odabrana arheološke lokacije u sklopu projekta Kaštelir: Štanjel (Komen,SI), Korte nad Izolom, Rašpor (Lanišće, HR), Brseč i Ozida (Mošćenička Draga,HR) i b) zajedničkog s imenom »KAŠTELIR«.

Više informacija o projektudostupno je na web stranici: http://www.si-hr.eu/en2/map/kastelir/

CILJ POZIVA:

Suvenirom kao umjetničkimsimbolom želimo ljudima na atraktivan i popularan način približiti kulturnu(arheologija i povijest) i prirodnu (etnobotanika) baštinu odabranih nalazišta.

Ovim pozivom Naručitelj - usuradnji s Općinom Komen, Općinom Lanišće i Općinom Mošćenička Draga - odabirepet suvenira: četiri za pojedinačne lokacije i jedan zajednički"KAŠTELIR", koji će predstavljati zajedničku prekograničnu turističkudestinaciju kaštelira partnerskog područja.

Rok za podnošenjeprijedloga u prvoj fazi selekcijskog postupka jenedjelja, 12. travanj 2020. do 23:59.

25. ožujak, 2020.    
Ispiši stranicu |  Povratak


Ovo web odredište koristi kolačiće (cookies) kako bi omogućilo normalno funkcioniranje stranice. Više o kolačićima Slažem se