OBAVIJEST VLASNICIMA PASA

    PREUZIMANJE BROŠURE

Kontaktirajte nas

Općina Mošćenička Draga

Trg Slobode 7
51 417 Mošćenička Draga

Tel. 051 737 621
Fax. 051 737 210

OIB:29826029812


Uredovno vrijeme 
za prijem i rad sa strankama:

- ponedjeljak 8,30 do 11,00 sati
- utorak od 12,00 do 16,00 sati
- srijeda od 8,30 do 11,00 sati
- četvrtak od 8,30 do 11,00 sati

Petkom se stranke ne primaju


Uredovno vrijeme 
Jedinstvenog upravnog odjela

- ponedjeljak 7,00 do 15,00 sati
- utorak od 7,00 do 16,00 sati
- srijeda od 7,00 do 15,00 sati
- četvrtak od 7,00 do 15,00 sati
- petak od 7,00 do 14,00 sati 

Turistička zajednica
Ocuvana izvorna priroda i rijedak specifican šarm mirnog
primorskog mjesta i okolnih naselja je ono što danas u svijetu nedostaje i ono što svi traže, a to polako dobija na cijeni, prvenstveno arhitektura ciji kamen vrijedi više od bilo koje gradske cigle, a vrt maslina od bilo kojeg botanickog vrta svjetskih metropola.
Općina Mošćenička Draga > Glavni izbornik > Novosti > Natječaj za prijam u službu

Novosti

Natječaj za prijam u službu

14. 5. 2020.

Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme referent - kontrolor naplatničar

U Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Ispostavi Opatija, dana 14. svibnja 2019. objavljen je oglas za prijam u službu u Općinu Mošćenička Draga, Jedinstveni upravni odjel, Vlastiti pogon, na radno mjesto referent – kontrolor naplatničar (1 izvršitelj, m/ž), na određeno vrijeme od tri mjeseca, radi obavljanja privremenih poslova.

Posljednji dan za predaju prijava na oglas pošti ili izravno u Općinu Mošćenička Draga, Trg Slobode 7, 51417 Općina Mošćenička Draga je petak 22. svibnja 2020. 

Opis poslova radnog mjesta referent – kontrolor naplatničar u Vlastitom pogonu Općine Mošćenička Draga: naplata parkiranja na naplatnom mjestu, izdavanje i naplata povlaštenih parkirnih karata, unos i kontrola uplata, obavlja i druge poslove po nalogu upravitelja pogona. Rad se na predmetnom radnom mjestu obavlja u smjenama, koje uključuju i noćni rad.

Koeficijent složenosti poslova navedenog radnog mjesta je 1,00 uz osnovicu za izračun plaće u iznosu od 5.108,84 kuna bruto. Plaću službenika čini umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta na koje je službenik raspoređen i osnovice za izračun plaće, uvećan za 0,5 % za svaku navršenu godinu radnog staža.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti kandidata obuhvaća pisano testiranje i intervju. Za svaki dio provjere kandidatima se dodjeljuje broj bodova od 1 do 10. Intervju se provodi samo s kandidatima koji su ostvarili najmanje 50 % bodova na pisanom testiranju.

Pravni izvori za pripremanje kandidata za pisano testiranje su sljedeći:

- Odluka o organizaciji, načinu naplate i kontroli parkiranja na javnim parkiralištima na kojima se vrši naplata na području Općine Mošćenička Draga („Službene novine Općine Mošćenička Draga“ broj 6/2019)   
- Odluka o uređenju prometa na području Općine Mošćenička Draga ( „Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 25/10, „Službene novine Općine Mošćenička Draga“ broj 6/2019)

Službene novine Općine Mošćenička Draga dostupne su na web stranici Općine Mošćenička Draga www.moscenicka-draga.hr 

Smatra se da je kandidat koji nije pristupio prethodnoj provjeri znanja povukao prijavu na oglas.

Vrijeme održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata bit će objavljeno na web stranici Općine Mošćenička Draga www.moscenicka-draga.hr te na oglasnoj ploči Općine Mošćenička Draga, najkasnije pet dana prije održavanja provjere.


Molimo podnositelje da u prijavi navedu broj fiksnoga i/ili mobilnog telefona te adresu elektroničke pošte na koje, u slučaju potrebe, mogu biti kontaktirani tijekom natječajnog postupka.

Dopunu prijavi moguće je podnijeti zaključno do dana isteka objavljenog oglasa.

Kandidat može tijekom natječajnog postupka pisanim putem povući prijavu.

Izabrani kandidat bit će upućen na liječnički pregled (utvrđivanje zdravstvene sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta) na trošak Općine Mošćenička Draga.

Eventualne dodatne upite možete poslati putem elektroničke pošte, na adresu sanja.filcic@moscenicka-draga.hr14. svibanj, 2020.    
Ispiši stranicu |  Povratak


Ovo web odredište koristi kolačiće (cookies) kako bi omogućilo normalno funkcioniranje stranice. Više o kolačićima Slažem se